Kdy vyzkoušet footjob

Když se stydíte před partnerkou – rádi byste vyzkoušeli footjob a obáváte se, že se u své partnerky nesetkáte s radostí a nadšením, ale naopak si o vás vytvoří mínění, že jste úchylný a podivný? Některé ženy mohou tuto techniku považovat za fetišismus, i přesto, že je to velmi zkreslený názor. Máte-li nějaké pochybnosti a rádi byste si užili přejíždění chodidly po penisu a jiných částech těla, můžete se objednat v masérském salónu, kde vám bez problémů dívky vyhoví. Svůj stud klidně odhoďte a neobávejte se, že jde o něco nevhodného či hloupého.

Když to partnerce nevyhovuje – nemusíte být zrovna stydliví a můžete se svou dívkou či ženou komunikovat a bavit se o sexuálních tématech zcela otevřeně, ale přesto nenajdete pochopení pro techniku, která může být některým ženám z mnoha důvodů nepříjemná. Může jim to vadit např. proto, že vyžaduje namáhavou svalovou práci nohou a břišních a zádových svalů.

dvě ležící dívky

Když se vám přirozeně líbí ženská chodidla – ženská chodidla přitahují mnoho mužů (i žen), proč tomu tak je, na to neexistuje jednoduchá odpověď. Může to být díky jejich sexy tvarům, zaoblení a křivkám, proporcím prstů, paty, nártu a kotníku. Může to způsobovat jejich narůžovělá barva (růžová je barva lásky) a také tím, že na chodidle vnímáme odraz celé lidské postavy – dle reflexologie, známé již ve starověku.

ženské nohy

Když chcete, aby to masérku bavilo – na chodidlech máme velmi citlivé receptory, nervová zakončení, s nimiž detekujeme každou drobnou nerovnost např. při chůzi naboso. Vnímáme teplo a chlad, sucho i vlhkost a zároveň nám dělá dobře, když se chodidel někdo dotýká např. v rámci reflexní masáže. Pokud si vyberete masérku, které tato technika vyhovuje a provádí ji s radostí, máte štěstí. Užijte si ji, protože receptory na chodidlech uspokojují i dívku, která footjob Praha https://mataharisalon.cz/cs/foot-job provádí.

Když milujete měkké doteky – když lidé chodili bosí venku v přírodě a pracovali např. na poli, byla kůže na ploskách ztvrdá a hrubá. Masérky o svá chodidla dbají a doteky jejich ploskami budou zcela jistě velmi příjemné, hebké a něžné.

Doporučené články