Bez proteinu se neobejdete

Toužíte po hezké postavě, která překypuje zdravím? Těžko by se našel někdo, kdo by chtěl mít nadváhu nebo být obézní. Nicméně ti, kteří nebyli od přírody obdařeni štíhlou postavou, mají leckdy docela trnitou cestu k plochému břichu.

– chce to prostě jíst zdravě, dostatečně a hlavně se hýbat

muž pije protein

Člověk chce mít všechno nejlépe hned, ale u cesty za štíhlým tělem bohužel žádné zkratky neexistují. Je tu ale řada pomocníků, kteří vám cenu mohou ulehčit.
Mějte ale na paměti že ani s pomůckami a podpůrnými prostředky nezhubnete do týdne.

Zvládnete to sami, nebo potřebujete výživového poradce nebo trenéra? Investice do vašeho těla je ta nejlepší, jakou můžete v životě udělat. Zdraví máte jen jedno, to je neoddiskutovatelný fakt. Takže jak na to, abyste svou štíhlou postavu získali co nejdřív?
– Spočítejte si, kolik kalorií musíte denně přijmout a kolik spálit, abyste byli v deficitu. Pamatujte ale, že nesmíte jít pod bazální metabolismus.
– Hlídejte si jídlo – svíčková u babičky jednou za měsíc vás nezabije, ale nesmíte ji jíst každý druhý den, jezte podle zásad zdravé výživy. Pokud to nezvládnete sami, najměte si odborníka.
– Hýbejte se. Musíte začít s pravidelným pohybem, bez toho nezhubnete.

proteinový nápoj

Už dodržujete všechno, co musíte? Pak můžete vzít v potaz i další možnosti, které vám mohou cestu k novému tělu zkrátit. Jednou z variant jsou koktejly na hubnutí. Ne, ani po nich nezhubnete hned a sami. Ale mohou vám nahradit jedno jídlo denně nebo posilnit pro tréninku. Obsahují totiž vysoký podíl bílkovin, které naše tělo potřebuje. Bílkovinami nic nezkazíte, a jestliže jich přijmete ve stravě málo, tím spíše byste měli nějaký ten koktejl vypít. U nás najdete kvalitní koktejly v příchuti lesní směs, čokoláda a vanilka, a neutrální bez příchuti.

Kromě toho je můžete použít na vaření, protože proteinový prášek skvěle dochutí jakékoliv těsto, můžete si z nich vyrobit třeba palačinky, nebo je použít do zmrzliny. Proteiny mají zkrátka mnoho použití a jsou nezastupitelné. Vyberte si je u nás, zařaďte je do jídelníčku, a sledujte, jak s zbavujete tuku rychle a hlavně zdravě.

Doporučené články